MODULAIR
BOUWEN


Geheel volgens de circulaire woningbouw. Voor kleine huishoudens, senioren, tijdelijke bewoning en studenten.


"Modulair bouwen biedt kwalitatief hoogstaande woningen die voldoen aan het bouwbesluit met een korte doorlooptijd. Door het gebruik van duurzame materialen en slimme ontwerpen worden de woningen ook nog een CO2 neutraal opgeleverd. Snel, kostenefficiënt en ook nog eens milieuvriendelijk. Wat wilt u nog meer?"

ONTDEK DE VOORDELEN

    Korte doorlooptijd
    Inzet duurzame materialen
    Slimme ontwerpen
    Op de millimeter nauwkeurig
    Volledig gasloos
    CO2-neutraal
    Assemblage in geconditioneerde ruimt
    Voldoen aan bouwbesluit

Meer weten?

NEEM EENS CONTACT OP

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nova Terra Living werkt nauw samen met MBC bouwbedrijf dat zich specialiseert in het snel modulair bouwen van hoge kwaliteit houten woningen, appartementen, studio’s, hotelkamers of andere verblijfs-of gebruiksruimtes. Zij bouwen voor permanente plaatsing en zijn toch verplaatsbaar. Maken hierbij gebruik van duurzame & circulaire materialen en leggen de focus op een constante verbetering van deze processen.

Zo heeft men aangetoond dat zij zelf in staat is een project te realiseren en overtuigd is van de kwaliteit van haar producten. Vanaf september 2018 waren alle appartementen verhuurd. In deze periode heeft het engineeringsteam hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe modellen waarbij duurzaamheid, circulariteit en betaalbaarheid de hoogste prioriteiten hadden. 

Het afwerkingsniveau van deze woningen is hoog. MBC levert woningen turn-key op voor opdrachtgevers . Voor de bewoner blijft de mogelijkheid om de afwerking opmaat te bepalen.

MBC is een bedrijf wat zich specialiseert in het snel modulair bouwen van hoge kwaliteit houten woningen, appartementen, studio’s, hotelkamers of andere verblijfs-of gebruiksruimtes. Wij bouwen voor permanente plaatsing en zijn toch verplaatsbaar. Wij maken hierbij gebruik van duurzame & circulaire materialen en leggen de focus op een constante verbetering van onze processen.