DUURZAME
TECHNOLOGIE


Milieubesparende en unieke doucheruimten.


"Nova Terra Living werkt nauw samen met de producent van Spa Home en de Blue systemen, welke het douchen zeer aangenaam comfortabel maken ten opzichte van andere E showers. Novaterra living kan u hierin volledig ontzorgen evenals op veel andere gebieden van duurzaam wonen en werken. Het bedrijf kan u volledig en hierbij ter zijde staan.  "

ONTDEK HAMWELLS BLUE

Traditioneel gaat je douchewater direct de afvoer in. Dit water is nog warm en hiermee verspil je veel energie. De Blue vangt het warme water op in de afvoer en pompt het naar de Warmte Terug Win (WTW) module. Deze module gebruikt de warmte van het afvoerwater om het aanvoerwater mee voor te verwarmen. Dit zorgt voor een daling in de vraag naar warm tapwater. De efficiëntie van de WTW kan oplopen tot 74,8%.

Door het lagere verbruik van warm water kun je tot 50% op je energierekening voor douchen besparen. Doordat je minder energie gebruikt stoot je minder CO2 uit. De Blue is ook leverbaar in een HE versie met een hogere efficiëntie.

De Blue douchesystemen zijn specifiek ontwikkeld om een hoog rendement te behalen op één woonlaag. Dit maakt ze geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. Denk aan appartementencomplexen, geprefabriceerde woningen, vakantiewoningen, hotels, zorginstellingen, sportverenigingen enzovoorts.

MEER WETEN?

Uw keuze om met een duurzaam bedrijf als Nova Terra Living in zee te gaan zal blijken een heel goede te zijn die ook uitstekende financieringsmogelijkheden kan aanbieden.

Er wordt heel nauw samen gewerkt met de BNG ( Bank Nederlandse Gemeenten).   Dit is een samenwerking met Gemeenten Woningbouw verenigingen en Sport clubgebouwen, Verenigingen en Stichtingen.

BNG Bank is een belangrijke financier van decentrale overheden, woningcorporaties en zorg- en onderwijsinstellingen en sportclub gebouwen die tevens behoort tot de grootste financiers van het Energieakkoord. Zij treden op als faciliterend bij projectfinanciering. De bank ontwikkelt en stimuleert innovatieve duurzame verdienmodellen.

Vraag bij ons gratis en waardevol advies aan over duurzame oplossingen en u wordt hierin heel goed ter zijde gestaan.

NEEM EENS CONTACT OP

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.