LUXE SAFARITENTEN
COMFORTABEL CAMPEREN


Bent u op zoek naar een unieke kampeerervaring? Probeer dan eens de populaire trend glamping oftewel echte safari tenten. Het gevoel om echt op safari te zijn in eigen land. Het tweede huis wat als prachtig alternatief voor recreatie bungalows die ook prijstechnische gezien absoluut heel aantrekkelijk zijn.
In de luxe safaritenten combineert u het echte avontuur met kampeergevoel met het comfort van een bungalow. Word wakker in een comfortabel bed, maak een heerlijk ontbijtje in de compleet uitgeruste keuken en geniet aan de tuintafel van de schitterende ochtendzon. De ideale vakantie voor kampeerders die van een beetje extra luxe houden maar ook het avontuurlijk gevoel krijgen.

Het is een echt zeer aparte gevoel om nooit te vergeten om in een safari Lodge te verblijven. Aan de ene kant heel basic en aan de andere kant ook genieten van de zekere luxe die het biedt. 

Voor de zekerheid

De Lodges zijn zeer degelijk opgebouwd  en kunnen ook  weer worden verplaatst worden. Tevens is er verwarming aanwezig en kunnen zelfs voorzien worden van zonne panelen zodat u uw eigen energie kunt opwekken.

Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen grotere en kleinere safari lodges.

Als eigenaar kunt u er ook voor kiezen om ze delen van het jaar te verhuren hetgeen zeker goed rendabel is. 

Maar ook recreatiebedrijven kunnen de safari Lodges aanschaffen en verhuren aan hun gasten en een onvergetelijke vakantie of weekend bezorgen.

Voor alle informatie kunt u met ons geheel vrijblijvend contact opnemen.

Wensen je alvast een onvergetelijk verblijf toe.

Meer weten?

NEEM EENS CONTACT OP

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.